The Client, Shiju wanted bakery interior more spacious and welcoming to the customers.  We face some challenges while doing this project, Despite space and budget constraints, We, Designerz Palette do everything possible to ensure client satisfaction.

Set in the accessible space 2 chillers, a little work station, a money counter, and 2 little ledges on either side to serve the cakes. Planned a low stature two fold entryway of plastic wood and MS at the passageway of the bakery.

Applied rubber wood panelling at the entry area to incorporate a warmer look and also to reduce total expenses.

Media

1 photo

Building Activity

  • Brijila Kishore
    Brijila Kishore updated, uploaded 6 media, updated a file, uploaded a file and removed 5 media
    iles-English-Cafe-bakery-designerzpalette.jpg
    about 6 days ago via OpenBuildings.com