Winter Residence

Space is the focus of our work. It is less about form and more about the energy and spirit of a space. We always look for the way to the greatest transformation with the fewest strokes - a design Haiku. The approach was one of simplification and amplification. Natural light rejuvenates the spaces, eliciting the harmony and serenity analogous to a cloud's interior. An abstract desert cloud resting quietly on a hill was a metaphor for the project.

Description from the architects

Media

11 photos and 1 drawing

Building Activity

  • Joana Lazarova
    Joana Lazarova updated 73 media, updated, uploaded 13 media, updated a digital reference, added a digital reference and removed a digital reference
    Winter Residence Winter Residence Winter Residence Winter Residence Winter Residence Winter Residence Winter Residence Winter Residence Winter Residence Winter Residence Winter Residence Winter Residence
    about 5 years ago via OpenBuildings.com
  • Joana Lazarova
    Joana Lazarova removed a media
    about 5 years ago via Mobile
  • Rushikesh Kendre
    Rushikesh Kendre commented
    Gr8 constrution
    about 5 years ago via Mobile