VNG Office
Since the site was already very tight, the form was simply the shape of the site, stretched to maximum, build-able envelope according to regulation setback. This turn out to be an unexpected opportunity to exploit unique form and space that would be difficult to justify under normal circumstance. The full envelope form was then carved at the front to create a triple height, open-air, arrival hall. The facade concept was created upon the concept and images of MDF and particle board production process. Pieces of small material coming together to form an image of dynamic, functional surface. The interior center atrium opens up through all office floors. Staircases were designed as lengthened objects, placed randomly in the middle of the atrium, leaning from one floor to another. Aside from being a composition of objects in space, ones might be reminded of an image of the logging days.

Description by ArchDaily

Media

10 photos and 6 drawings

Building Activity

  • Rosen Zahariev
    Rosen Zahariev updated a digital reference, added 2 digital references, updated 95 media and uploaded 2 media
    Plan 02 Plan 03
    about 4 years ago via OpenBuildings.com