The Front and Back Apartment
The brief included the need for a fresh environment, both serene and sparkling despite the fact that the clients existing space was dilapidated, its geometry confusing, compartmentalized and contorted. The original apartment consisted of 6 rooms squeezed into 60 sq. meters, the entry space alone was 5 sq. meters and had 7 different doors! The new design offers a continuous wide open space which expands, becomes more complex or dense depending on orientations and uses. These variances are defined by the variable geometries and the usable thickness of the casework and walls. A study on sculpting these depths allowed to create a variety…...

Media

10 photos and 4 drawings

Building Activity

  • Nadezhda Nikolova
    Nadezhda Nikolova updated 12 media and updated
    about 5 years ago via OpenBuildings.com