the blue fence project
London designers StudioSuperniche have designed a series of structures made of the blue fence that surrounded the Olympic Park site in east London during construction. The fencing around the eleven-mile perimeter of the site is now being replaced with wire mesh and StudioSuperniche are using the blue-painted plywood to design structures for the area, to be used by residents after the Olympic Games have finished. The structures are inspired by activities displaced from the area by the Olympics development and include allotment sheds, boats and a boat house, ping-pong playing facilities and a bird-watching post. The first of these structures will be exhibited at an exhibition called Parallel Cases as part of the International Architecture Biennale Rotterdam, 26 September to 13 December, at the RDM Campus.

More at Dezeen.com

Media

12 photos and 2 drawings

Building Activity

  • Tsvetelina Pantaleeva
    Tsvetelina Pantaleeva updated
    about 4 years ago via OpenBuildings.com
  • cho kyounghee
    cho kyounghee removed 3 media
    about 4 years ago via Mobile
  • Rosen Zahariev
    Rosen Zahariev updated a digital reference, added a digital reference and updated 93 media
    about 5 years ago via OpenBuildings.com