Summerhouse Lagnö

Completion of Summerhouse at Lagnö in the Stockholm archipelago. The building sits on the border between a forest and the coast line. A sequence of interconnected pitched roofs made of natural cast concrete create interior spaces of varying size and heights. Small rooms for entrance, bath, kitchen and sleeping constitute a thick wall towards the north, while a continuous open space for living and dining opens up to the south with vast views over the neighboring islands, the Baltic sea and the horizon.

Description by Tham & Videgård Arkitekter

Media

10 photos

Building Activity

  • Nadezhda Nikolova
    Nadezhda Nikolova updated 30 media, removed 3 media, uploaded 3 media, added a digital reference and updated
    Summerhouse Lagnö Summerhouse Lagnö Summerhouse Lagnö
    about 4 years ago via OpenBuildings.com