Duration - 3 MONTHS
Built up area - 1500sqft

An Architect’s office of 1500 sqft.  in basement has been conceptualized as an open office, the office space on two levels, the lower to be used as workstation. The office design was conceptualized to be place which being leisure is also conductive for people to work in a creative environment, a workplace to enjoy.  The zoning of spaces is justified keeping the main cabin with attached conference at the rear to maintain privacy as well as visually connecting it to front office. As the front office space is narrow with regards to rear part, the front space is used as a gallery with walls in cement finish highlighting the project display.

Building Activity

  • Kapil
    Kapil updated 8 media, updated and uploaded 8 media
    017.jpg 027.jpg 035.jpg 039.jpg 064.jpg 070.jpg OF LOWER WORKSPACE.jpg OF STAIRS.jpg
    about 4 years ago via