Slatina Aparthotel

By moving the former city entering road, the broader concept of the renovation of Medical Center Rogaska Slatina area has established a new development axis perpendicular to the park. Within the framework of the renovation of the existing Slatinski dom and along the walkway, a new tract has been built at the NW side. The structure has been designed perpendicular to the promenade with an upper volume that hangs above the entrance. At the sides, a see-through cezura separates it from the existing house. The coloured façade plaster is protected with a single-layer glass membrane, which reduces heat losses by greenhouse effect. It reflects the neighbouring park, which dematerialises the building mass. The reflection creates pavilion easiness of the structure despite a strict structure of the internal organization.

Media

4 photos

Building Activity

  • API ARHITEKTI
    API ARHITEKTI updated 24 media, uploaded 4 media and updated
    vna stran_000013 copy.jpg 0014 copy.jpg 0014 copy.jpg 0024 copy.jpg
    about 5 years ago via OpenBuildings.com