Sandhills Road House

Drawing inspiration from the idea of two sheds linked by stretched tarpaulin, the house consists of two habitable areas joined by an expansive floating pavilion.

Wide expanses of sliding glass doors and adjustable blinds allow the pavilion to respond to different environmental conditions while providing the location for eating, dining and relaxing within the natural surround of the properties.

The building is clad in band sawn ply sheets and permeable metal screens whilst a roof deck gives outlook and sea views. The house offers a private retreat while allowing an occupation that embraces the surrounding landscape and context.

Description by architects.

Media

14 photos

Building Activity

  • Iliana Ivanova
    Iliana Ivanova updated 28 media, updated, added a digital reference and uploaded 14 media
    Sandhills Road House Sandhills Road House Sandhills Road House Sandhills Road House Sandhills Road House Sandhills Road House Sandhills Road House Sandhills Road House Sandhills Road House Sandhills Road House Sandhills Road House Sandhills Road House Sandhills Road House Sandhills Road House
    about 4 years ago via OpenBuildings.com