Qender Polifunksionale, Albania, Tirana, Sheshi Avni Rustemi

Edit profile

Projekti ngelet ne faze projekt ide. Realizuar gjate simestrit te fundit shkollor, ne Universitetin Politektik te Tiranes.
Detyra e Projektimit : Qender multifunksionale me funskione : Banke, qender tregtare, Zyra, Ambjente banimi, Parkim  dhe ambjente rekreacioni

Building Activity

 • teuta karakashi
  teuta karakashi removed a media and updated
  about 6 years ago via OpenBuildings.com
 • Teuta Karakashi
  Teuta Karakashi updated 88 media, removed 6 files and uploaded 2 media
  7.jpg 8.jpg
  about 6 years ago via OpenBuildings.com
 • teuta karakashi
  teuta karakashi commented
  thank youu :)))
  about 6 years ago via Mobile
 • Lauren Marie
  Lauren Marie commented
  gorgeous!!
  about 6 years ago via Mobile