Polideportivo in Sa Indiotería

Edit profile
Polideportivo in Sa Indiotería
Polideportivo in Sa Indiotería is intended to continue the indoor and outdoor space. The building is resolved burying the court and locker rooms. The scheme allows pass without visual barriers from the park to a covered platform, to the stand, and finally descending toward the court. The real protagonist is not so much the sports hall itself, but the flow of activity that occurs: the players, the public, people walking, etc. The type of light is no overhead canopy, or indirectly to north, or diagonal, etc.. , Each corresponding to some kind of light “locked”. Here the light is intern circulates. A large deck colored translucent polycarbonate levitates above the sports hall allowing light to enter and exit freely. Sun protection is ensured by large flights in the SE and SW facades. The sports hall has no window. Is ventilated by fresh air through courtyards, and hot air outlet openings in the cover. The feeling is of being in an outdoor space.

Description by Archdaily

Media

10 photos and 3 drawings

Building Activity

  • Nadezhda Nikolova
    Nadezhda Nikolova updated a digital reference, added a digital reference, updated 13 media, uploaded 13 media and updated
    Polideportivo in Sa Indiotería Polideportivo in Sa Indiotería Polideportivo in Sa Indiotería Polideportivo in Sa Indiotería Polideportivo in Sa Indiotería Polideportivo in Sa Indiotería Polideportivo in Sa Indiotería Polideportivo in Sa Indiotería Polideportivo in Sa Indiotería Polideportivo in Sa Indiotería Polideportivo in Sa Indiotería Polideportivo in Sa Indiotería Polideportivo in Sa Indiotería
    about 4 years ago via OpenBuildings.com