Police Station in Salt
If this building in the Spanish city of Salt looks nothing like your idea of a police station – that’s exactly the point. The station, designed by architects Josep Ferrando Bramona and Sergi Serrat, is designed to look open and accessible to local citizens – while keeping public and private areas subtly but firmly separate.

Set against a grove of beech trees, the building is almost entirely white, with black porches differentiating public and private entrances for security reasons. Within the building, the areas are separated by different levels, and the white concrete of the exterior has been traded for stone and brick.

Description by Frameweb

Media

6 photos

Building Activity

  • Nadezhda Nikolova
    Nadezhda Nikolova updated, updated a digital reference, added 2 digital references, updated 6 media and uploaded 6 media
    Police Station in Salt Police Station in Salt Police Station in Salt Police Station in Salt Police Station in Salt Police Station in Salt
    about 2 years ago via OpenBuildings.com