Parking Sonvida

HHF architects, in collaboration with ARchos Architektur designed the Parking Sonvida Basel. The project is located on the outskirts of Basel and is part of a new housing project with different sized villas and small apartment buildings, the residential design being by ARchos Architektur.

 

The development is designed as a connecting green belt between two recreation areas. The apartment houses are embedded between small hills, which at the same time are the skylights of the underground parking. The underground parking is designed as an underground street directly connected to all of the above houses.

Media

7 photos

Building Activity

  • Antonina Ilieva
    Antonina Ilieva updated 7 media, added 2 digital references and updated
    about 4 years ago via OpenBuildings.com