Palomar5 Camp
The required space was constructed inside an old empty factory building in south Berlin. The primary aim was to create an environment which would positively affect the participants and create a feeling of togetherness to raise productivity. This was achieved by dividing the space into private and public. Furthermore, the site was abscinded into three sections of singular rooms: sleeping box, working area and recreational area. The sleeping box was arranged in street-like avenue and designed to provide participants with their own cube, equipped with bed, lighting, storage space and a sliding door. Their design was intentionally created small, to encourage people to congregate in groups instead of staying isolated. Participants could choose their level of priv...

Media

5 photos

Building Activity