Nike Olympic Trial Pavilion
Portland-based Skylab Architecture has designed 'Camp Victory', Nike's Olympic Trial Pavilion, as a temporary exhibition at the University of Oregon's Hayward Field. Erected over a 17-day period, the three polygonal steel tube frames springing out in different directions are wrapped in translucent white canvas, acting as canopies for diversely themed black display rooms. The structures represents the lightweight construction of their products within a form derived from the kinetic energy of the athletes, reflected throughout every detail of the project. The a modified three-lane running track directs pedestrian circulation through the volumes that inform and present the new products in a technological atmosphere of glossy surfaces, LED lights, neon colors, and dynamic spaces that suggest swift fluid movement.

Description by Designboom

Media

20 photos

Building Activity

  • Nadezhda Nikolova
    Nadezhda Nikolova updated a digital reference, added a digital reference, updated 20 media, uploaded 20 media and updated
    Nike Olympic Trial Pavilion Nike Olympic Trial Pavilion Nike Olympic Trial Pavilion Nike Olympic Trial Pavilion Nike Olympic Trial Pavilion Nike Olympic Trial Pavilion Nike Olympic Trial Pavilion Nike Olympic Trial Pavilion Nike Olympic Trial Pavilion Nike Olympic Trial Pavilion Nike Olympic Trial Pavilion Nike Olympic Trial Pavilion Nike Olympic Trial Pavilion Nike Olympic Trial Pavilion Nike Olympic Trial Pavilion Nike Olympic Trial Pavilion Nike Olympic Trial Pavilion Nike Olympic Trial Pavilion Nike Olympic Trial Pavilion Nike Olympic Trial Pavilion
    about 5 years ago via OpenBuildings.com