Nike+ Fuelstation Clubhouse
The new Nike+ Fuelstation Clubhouse is a 384m2 space that was designed in-house by the Nike brand to motivate London's athletic community. Situated on the south side of Clapham Common, one of the city's top sporting areas, the goal of the initiative is to bring premium experiences and services directly to London athletes.

Combining design and architecture with sustainable features, the venue includes exterior floors created using raw material made from recycled athletic shoes known as Nike regrind. Visuals of runners are diamond cut into the solid steel elements of the exterior forming a montage of local athletes, while plasma screens on the interior house the nikefuel stream.

Description by Designboom

Media

7 photos

Building Activity

  • Nadezhda Nikolova
    Nadezhda Nikolova updated a digital reference, added a digital reference, updated 7 media, uploaded 7 media and updated
    Nike+ Fuelstation Clubhouse Nike+ Fuelstation Clubhouse Nike+ Fuelstation Clubhouse Nike+ Fuelstation Clubhouse Nike+ Fuelstation Clubhouse Nike+ Fuelstation Clubhouse Nike+ Fuelstation Clubhouse
    about 5 years ago via OpenBuildings.com