Nestlé’s Chocolate Factory

The main intention of the design of the visiting area for a Neslte factory was to highlight the generic landscape of the highway that joins São Paulo and Rio, revealing the presence of the new structure. That new visibility will be accomplished with the installation of two towers, made of glass and steel, that grant access to the new course, while functionally resolving the conflicting fluxes of products and visitors. The structural geometry and the materials used were designed as to trigger a sensory and perceptive experience and to contribute to the comprehension of the informations about the history and production of chocolate distributed along the course.
From the architects


16 photos and 10 drawings

Building Activity

  • Joana Lazarova
    Joana Lazarova updated 100 media
    about 5 years ago via