Mill Valley Cabins

The clients for the Mill Valley Cabins wished to add some accessory structures to their existing hillside home. Programmatically, the clients sought to provide space for an artist studio and a yoga space which would also serve as a private guest cabin. The program was divided into two small cabins which could be placed lightly between existing trees with minimal re-grading.  Additionally, the orientation of the two cabins captures different views. The roof of the lower building was planted with a garden since the upper building would look down on it and the client and design team wanted the building to blend into the hillside. The green roof also provides additional landscape for the client’s love of gardening.

Description from the architects

Media

10 photos and 2 drawings

Building Activity

  • Antonina Ilieva
    Antonina Ilieva updated
    about 5 years ago via OpenBuildings.com
  • Teodora Todorova
    Teodora Todorova updated, added a digital reference, updated 12 media and uploaded 12 media
    Mill Valley Cabins Mill Valley Cabins Mill Valley Cabins Mill Valley Cabins Mill Valley Cabins Mill Valley Cabins Mill Valley Cabins Mill Valley Cabins Mill Valley Cabins Mill Valley Cabins Mill Valley Cabins Mill Valley Cabins
    about 5 years ago via OpenBuildings.com