Knocktopher Friary

The scheme was conceived as a contemporary reworking of the traditional cloister format, organising the requirements of the client's brief around a central private courtyard. The palette of materials has been kept to a minimum to enhance the inward clarity and simplicity of the design.

Description from the architects

Media

16 photos

Building Activity

  • Ontotext
    Ontotext updated
    about 6 years ago via Annotator
  • Georgi Sokolov
    Georgi Sokolov updated 50 media, updated, activity.buildings_person.update_many, added a digital reference and uploaded 10 media
    Knocktopher Friary Knocktopher Friary Knocktopher Friary Knocktopher Friary Knocktopher Friary Knocktopher Friary Knocktopher Friary Knocktopher Friary Knocktopher Friary Knocktopher Friary
    about 6 years ago via OpenBuildings.com
  • Joana Lazarova
    Joana Lazarova updated
    about 6 years ago via OpenBuildings.com
  • rakers
    rakers activity.buildings_person.create
    about 6 years ago via OpenBuildings.com
  • updated a digital reference
    about 6 years ago via Annotator
  • taylor22
    taylor22 updated a digital reference
    about 6 years ago via OpenBuildings.com
  • smckay
    smckay updated a digital reference
    about 6 years ago via OpenBuildings.com