Keiser restaurant

Due to the needs to expand the restaurant, a conservatory was built next to the Zagreb hotel. It is located in the central area of Zdraviliski park, in an environment with high natural and cultural value. The construction of the pavilion extension is entirely wooden and glazed. It looks discreet with its laid back design in a richly designed space. The contact with the existing structure has been bridged with a glass roofing at an angle, while next to the façade there is a line of flat roof supported by pillars, which stresses the lightness of the design. The façade is entirely glazed and during the warm months, the interior of the pavilion becomes part of the park.

Media

3 photos

Building Activity

  • API ARHITEKTI
    API ARHITEKTI updated 18 media, uploaded 3 media and updated
    3_15A.jpg 2_23.jpg 3_04A_resize.jpg
    about 5 years ago via OpenBuildings.com