House with a Slide

Yokohama-based atelier Level Architects has completed 'House with a Slide', a three-storey family residence that features a continuous circulation route that utilizes both stairs and the playground equipment. Circumscribing the volume of the house, the playful layout places the living spaces at the core of the house with a number of access points along the course. 
Since the circulation is placed at the outer edge of the design, the interior is largely lit using vertical openings in the roof. A centrally-placed courtyard with sliding glass doors illuminate the living room with natural daylight while creating a small play area for the children of the house. Rounded corners of the layout encourages the light to wash around edges to further light the space. 

Media

10 photos and 1 drawing

Building Activity

  • Antonina Ilieva
    Antonina Ilieva updated 55 media, added 2 digital references, updated and uploaded 11 media
    snbg slide10 dtxd slide1 hjup slide09 1 ozjg slide01 moek slide02 pbaz slide03 csyh slide04 rahr slide05 oypj slide06 ixor slide07 1 oets slide08
    about 2 years ago via OpenBuildings.com
  • OpenBuildings
    OpenBuildings updated
    about 3 years ago via OpenBuildings.com