House KN

A residence in Kanagawa Prefecture Japan. The scenery of the residential quarter in suburbs where the detached house with the garden lines up has extended. At first, I put a big box whole of the site, then make big void as a window.

The relation “Garden and house” is improved to”The big box including the garden and environment around the site” in the scale. The box makes a big window on environment is chosen, sky in the south and green tract of land in the north. This is trial for urban residence to close and open to the environment. It enable to feel more large scale.

Description from http://www.archdaily.com/301256/house-kn-kochi-architects-studio/

Media

10 photos and 3 drawings

Building Activity

  • Antonina Ilieva
    Antonina Ilieva updated
    about 5 years ago via OpenBuildings.com
  • Petya Sash
    Petya Sash added 2 digital references, updated 13 media, uploaded 13 media and updated
    House kn House kn House kn House kn House kn House kn House kn House kn House kn House kn House kn House kn House kn
    about 5 years ago via OpenBuildings.com