Hill Hut
Visiondivision ’s latest project, a residential extension for two children in Stockholm, utilizes a landscape surface that is enhanced by elements around and inside the house.  The young children will be spending m ost of their day enjoying the outdoors, so Visiondivision “wanted to give the two new citizens a safe base where they can explore their  new surroundings and be able to appreciate it to the fullest.”   By deliberately choosing inexpensive building components, such as windows and façade materials, the architects saved a bigger part of the budget to create as many playful elements as they could.

The landscape…...

Media

14 photos and 7 drawings

Building Activity

  • Ontotext
    Ontotext updated
    about 5 years ago via Annotator
  • updated a digital reference
    about 5 years ago via Annotator