Heatherlands

This project is a new pool house, gym and extensions to an existing house. The intention was to respond carefully to the folding of the landscape and pitches of the house, blending the new building into its surroundings. The spaces highlight views, both concealing and opening out to them. An extended living room forms a transition point between the old and the new, and the disparate parts of the program, collecting reflected views and light. The addition is made entirely from sustainable materials and utilizes sustainable systems such as stack ventilation and rain water harvesting.

Media

8 photos

Building Activity

  • stewartsatellite
    stewartsatellite updated 73 media, updated, added 4 digital references, uploaded 9 media and removed a media
    jlwc 0609 08 h op cpae 0609 02 h sa nrcy 0609 09 h sa gahs 0609 17 h op lvdk 0609 21 h sa ehdg 0609 20 h sa rtas 0609 18 h sa zdct 0609 07 h sa
    about 5 years ago via OpenBuildings.com