Hangzhou Gateway

The concept of the building is to create a gateway in between two prominent parts of the city’s new development. By excavating a portion of our built mass we liberate a diagonal passage through our site while at the same time articulate the descent to a commercial center and below ground parking.

On the executive floors we provide a rice-field like landscape that serves as a park and as a rain water retainer to re-use natural water and cool down the building.

Descripttion from the architects

 

 

Media

4 photos and 21 drawings

Building Activity

  • vivatma lee
    vivatma lee commented
    can't display Chinese there
    about 5 years ago via Mobile
  • vivatma lee
    vivatma lee commented
    ??????
    about 5 years ago via Mobile
  • Joana Lazarova
    Joana Lazarova updated 98 media
    about 5 years ago via OpenBuildings.com