Graffiti Cafe

We built up the interior as natural continuation of the architecture. By functional design we separated the area into two zones: the front zone was incorporated into the exterior creating public space and feeling of console silhouette of the building; the rear zone was separated through floor and roof design that allowed reducing depth of space while keeping the panorama.

The real challenge was to solve all functional problems related to ventilation, sound and mostly acoustics in a way subordinated to the chosen aesthetics as an interpretation of Escher work and the structure combinatory from one side and the striving to achieve this aesthetics through sparing use of materials and means of expression on the other side.

We created identical and unique concept that generalizes and masters the space while satisfying all technological and functional requirements. The result is trendy interior with sufficient dose of artistry as intentionally wanted reference to the Gallery of Modern Art situated on the next level of the building.

Description from architects.

Media

14 photos

Building Activity

  • Kiril Pavlov
    Kiril Pavlov added a digital reference, updated 14 media, uploaded 14 media and updated
    Graffiti Cafe Graffiti Cafe Graffiti Cafe Graffiti Cafe Graffiti Cafe Graffiti Cafe Graffiti Cafe Graffiti Cafe Graffiti Cafe Graffiti Cafe Graffiti Cafe Graffiti Cafe Graffiti Cafe Graffiti Cafe
    about 2 years ago via OpenBuildings.com