DMHQ Office
DMHQ Building is located in the southern part of Jakarta, in an area where large residential houses are mixed with small office activities. Set to accommodate a medium-sized family business with 15 staff, the project appears as five individual small buildings, surrounded by greenery. Land limitation means that rooms have to be squeezed to fill the maximum allowable building coverage. Punctuated by enclosed garden and water body, the working areas are arranged to provide the staff with free space, which could be used for work or leisure. The grass staircase, cut beneath two elevated cubes, connects people to the lobby area from the parking spaces. The 2.5-metre incision between the main building and carpark level provides open ventilation for the room at semi bas...


17 photos and 4 drawings