The house is located in the residential area of Bosques de las Lomas on the west of Mexico city it is accessed by a patio content by one of the volumes of the house, the door to access and two walls of granite macheteado which extends in the square, along with a mirror of water and the stairway that make up this magnificent space. After crossing the patio is a staircase that while making the journey one goes discovering the mirror of water with two sculptures gritty creating a unique atmosphere in the place. The end of the stairway a great gate of wood separates us the courtyard of exceptional lobby of the house, with a double height and width that leaves you understand the forms of the different volumes that generates, since this space to observe two elements, a squad in flattened white and another rectangular volume separately and rotated to contain the lobby and create overlooking the garden. In the volume rotated is the dining and living room and in the top two bedrooms and a t.v. room. In the squad are the services, the kitchen, the library with a magnificent view to mirror of water main access, bar and lounge to be integrated with a terrace which in turn living with two spaces very pleasant garden main on one side and an area of spectacular pool. In the upper part of the master bedroom and a bedroom of visits. The scheme achieves an atmosphere of integration with the areas gardens that surround the house at the same time that contains a space harmonious and great value.

Media

15 photos

Building Activity

  • OpenBuildings
    OpenBuildings added a digital reference
    about 5 years ago via OpenBuildings.com
  • added a digital reference
    about 5 years ago via OpenBuildings.com