Capela Creu
The program consisted in the extension of a small chapel at a University Centre in Oporto. The twenty year old Centre was implanted at the end of a private garden. The existing chapel was too small for the number of students attending services and there was a wish to extend it to an area of 50m². The assumptions were as followed: - reduced costs; - open the space towards the garden; - maximum comfort for users.

Description by ArchDaily

Media

8 photos and 4 drawings

Building Activity

  • bruno guedes
    bruno guedes commented
    parabens pelo design.Simples...perfeito. abrao Guedes
    about a year ago via Mobile
  • Rosen Zahariev
    Rosen Zahariev updated a digital reference, added a digital reference, updated 25 media, removed 2 media, uploaded 14 media and updated
    79945-02-creu-1000x666.jpg View from the yard Exterior view Interior view Interior view Interior view Interior light Detail Elevation Section 1 Section 2 Plan
    about a year ago via OpenBuildings.com