Axa Offices

Refurbishment project of an existing building provide new, transparent façades. The office block includes two basements, a ground floor, a mezzanine and 8 upper floors. The result is  an imposing volume with a set back from the street alignment and façades that establish a horizontal rhythm in which solid breastwork alternates with strips of metal-framed glass. The new project endows the building with an air of modernity, tempered by the double glass façade that creates transparency and depth.

Media

11 photos
  • 0 media more

Building Activity

  • vanessa colliga
    vanessa colliga updated 21 media, uploaded 11 media and updated
    do_bofill_taller_arquitectura_axa_headquarters_paris_france_01.jpg do_bofill_taller_arquitectura_axa_headquarters_paris_france_02.jpg do_bofill_taller_arquitectura_axa_headquarters_paris_france_03.jpg do_bofill_taller_arquitectura_axa_headquarters_paris_france_04.jpg do_bofill_taller_arquitectura_axa_headquarters_paris_france_05.jpg do_bofill_taller_arquitectura_axa_headquarters_paris_france_07.jpg do_bofill_taller_arquitectura_axa_headquarters_paris_france_08.jpg do_bofill_taller_arquitectura_axa_headquarters_paris_france_09.jpg do_bofill_taller_arquitectura_axa_headquarters_paris_france_12.jpg do_bofill_taller_arquitectura_axa_headquarters_paris_france_18.jpg 333.jpg
    about 4 years ago via OpenBuildings.com