Atrium Saldanha

This office complex in Lisbon’s busiest district has won several awards for the quality of its design and its perfect integration into its urban context.  The light, sober main facade stretches in a semicircle across Praça Saldanha, while the rear facade overlooks a large atrium illuminated by zenithal light which connects the different levels of a shopping centre. The project includes offices, a shopping centre, bars, restaurants and a car park.

Media

8 photos
  • 0 media more

Building Activity

  • vanessa colliga
    vanessa colliga updated 16 media, uploaded 9 media, removed a media and updated
    m_Saldanha_Portugal_Ricardo_Bofill_Taller_Arquitectura_01.jpg m_Saldanha_Portugal_Ricardo_Bofill_Taller_Arquitectura_02.jpg m_Saldanha_Portugal_Ricardo_Bofill_Taller_Arquitectura_03.jpg m_Saldanha_Portugal_Ricardo_Bofill_Taller_Arquitectura_07.jpg m_Saldanha_Portugal_Ricardo_Bofill_Taller_Arquitectura_08.jpg m_Saldanha_Portugal_Ricardo_Bofill_Taller_Arquitectura_09.jpg m_Saldanha_Portugal_Ricardo_Bofill_Taller_Arquitectura_10.jpg -planta cero.jpg
    about 4 years ago via OpenBuildings.com